Kies je Social Media Plan

Hoe groot je onderneming of teamsamenstelling ook is, Junglebuzz heeft passende pakketten die aansluiten op jouw doelstellingen. Met oneindig veel mogelijkheden is dit het beste all-in one-pakket wat beschikbaar is op het internet! 

 

Features waar wij trots op zijn!

Junglebuzz biedt niet zomaar een service aan, maar een perfect samengesteld pakket waardoor jij als ondernemer alle vrijheid hebt om te focussen op je core business. Benieuwd naar onze belangrijkste features? Onder ons prijsoverzicht staan alle features uitgelegd.

Nu tijdelijk met 50% korting! Deze actie is beschikbaar voor de eerste 5 klanten die zich aanmelden.

Volgers to the Max

Dagelijks staan de Social Media Managers bij Junglebuzz in contact met de community. Door het toepassen van social media strategieën zorgen wij dat jouw Instagram pagina een boost krijgt met nieuwe bezoekers. Ohja, wij werken alleen met organische volgers, dus geen fake followers want daar houden wij niet van! Gemiddeld zorgen wij voor 5-10% aan nieuwe volgers per maand. Uiteraard zijn het jouw volgers. De volgers verdwijnen dus niet als je geen gebruik meer maakt van onze diensten. 

Beschikbaar in het pakket    Amazone    The Lost Ark    Mystical Stone

Content is King

Als bedrijf kun je ervoor kiezen om zelf content te creëren, maar hoe handig zou het zijn als Junglebuzz dit voor je regelt. Junglebuzz creëert hoogwaardige grafische en video content. Junglebuzz werkt met effectieve inzet van hashtags, tags en natuurlijk vele andere methodes waardoor posts sneller viral gaan. Zo groei jij als bedrijf niet alleen in volgers maar krijg je ook nog eens echte ambassadeurs die van je content houden en dit delen met de community. 

Beschikbaar in het pakket     Amazone    The Lost ark    Mystical Stone

Niets anders dan Organisch 

Bij Junglebuzz hebben wij letterlijk een hekel aan fake volgers, clicks en bedrijven die niet waarmaken wat zij beloven. Wij houden van ‘echt’ en bouwen vanuit daar verder. Al onze methodes zijn whitelabel, wat betekent dat wij werken volgens de regels van Instagram. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. We hebben immers te maken met echte mensen. Daarom zorgen wij dat er altijd grip blijft op onze activiteiten en er direct wordt gecommuniceerd als iets afwijkt van de gemaakte afspraken. Ervaar je zelf problemen zoals een shadow ban, disabled account of het niet effectief in kunnen zetten van Instagram tools? Neem dan contact met ons op. 

Beschikbaar in het pakket     Amazone    The Lost Ark    Mystical Stone

Interactie met de Doelgroep 

Junglebuzz zorgt voor interactie met de doelgroep. Dit doet Junglebuzz door actief deel te nemen aan de community.  Acties bestaan uit het in contact staan met volgers, liken van posts, het bekijken van Instagram Stories, Direct Messaging, het organiseren van unieke promoties en het te woord staan van volgers.  Zo is Junglebuzz met jouw onderneming onderdeel van de community en dat zorgt voor volgers. 

Beschikbaar in het pakket    
 Amazone              90 min p.m
 The Lost Ark          240 min p.m
 Mystical Stone     Geen limit 

De juiste doelgroep is goud waard  

Bij Junglebuzz weten wij hoe belangrijk het is om je gefocust te kunnen richten op je doelgroep. Samen met jou stellen wij de juiste doelgroep samen en daar gaan we op targetten. Targetten kan op vele indicatoren zoals taal, afkomst, bedrijven, particulieren, interesses en meer dan 100 andere indicatoren. Zo krijg je alleen echte geïnteresseerden op je Instagram kanaal. 

Beschikbaar in het pakket     Amazone (beperkt)    The Lost ark    Mystical Stone

Effectief op ieder terrein (SEO) 

Als Social Media bedrijf weten wij maar al te goed hoe belangrijk zoekmachine marketing (SEO) voor ondernemers is en hoe de kracht van social media de zoekmachine marketing verstevigt. Er is daarom ook gekozen om effectief te focussen op SEO. Zo houden wij met iedere actie rekening met de effecten van de zoekmachine marketing en kun je als ondernemer positieve SEO-effecten terug zien in je Google Webmaster Centre of Google Analytics. Mocht je deze tools niet gebruiken? Geen probleem, wij installeren deze kosteloos voor je!  

Beschikbaar in het pakket     Amazone    The Lost Ark    Mystical Stone

Optimaal genieten van Webcare  

Bij Junglebuzz weten wij hoe belangrijk het is om een perfect imago te vertegenwoordigen op het internet. Imagoschade is dodelijk voor je onderneming. Vandaar dat Junglebuzz inzet op webcare. Met webcare speuren wij dagelijks het internet af om ervoor te zorgen dat jouw onderneming een positief imago behoudt. Wij lossen problemen op waar nodig en versterken het merk. Dit doen we ook buitenom Instagram.

Beschikbaar in het pakket     Amazone     The Lost Ark    Mystical Stone

In touch met Influencers 

Een perfecte reputatie bouw je niet zomaar op, maar doe je samen. Niets is daarom zo belangrijk als influencers. Volgers laten zich leiden door deze invloedrijke figuren. Junglebuzz staat in contact met meer dan 1000 influencers. Samen met deze invloedrijke personen bouwen wij aan jouw merk. Wil je een vaste influencer of meer diensten afnemen met betrekking tot onze influencers, dan zorgen wij dat dit snel en soepel geregeld wordt. Plan een shoutout in, laat een product reviewen of wordt weergeven bij posts of stories. Iedere niche is vertegenwoordigd dus Junglebuzz heeft altijd een passende oplossing. 

Beschikbaar in het pakket     Amazone    The Lost Ark    Mystical Stone

De concurrentie een stap voor  

Bij Junglebuzz weten we dat de concurrentie af en toe gevaarlijk uit de hoek kan komen. Kosten stijgen hierdoor snel op verschillende kanalen.  Daarom zorgt Junglebuzz voor een concurrentie plan waardoor je een stap voor loopt op de concurrent. Junglebuzz doet hashtag onderzoek en creëert een unieke strategie rondom jouw bedrijf. Zo hoef je niet te adverteren op dure kanalen en kun je gebruik maken van 1000+ volgers op je social media kanalen. 

Beschikbaar in het pakket     Amazone    The Lost Ark    Mystical Stone

Cross platform Posting 

Junglebuzz biedt de mogelijkheid om cross posting aan te bieden. Hiermee worden posts aangepast voor alle belangrijke kanalen zoals Facebook, Twitter, Snapchat, Pinterest en andere bekende kanalen. Zo heb je niet alleen grip op Instagram maar bouw je ook de community op andere belangrijke kanalen op.   

Beschikbaar in het pakket     Amazone    The Lost Ark    Mystical Stone

Instagram Shopping & Exposure   

Junglebuzz biedt de mogelijkheid om eCommerce stores te koppelen aan Instagram. Aan de hand van de nieuwste technieken kan Junglebuzz product tagging toevoegen. Een andere veelgebruikte methode is het optimaliseren van de Instragram pagina met highlights. Hierdoor kan de klant ook eenvoudig op Instagram in contact staan met jouw onderneming. 

Beschikbaar in het pakket     Amazone    The Lost Ark    Mystical Stone

Campagnes met landingspages

Niets is zo effectief als je Instagram koppelen aan je website. Door het ontwikkelen van landingspagina’s in combinatie met een Instagram campagne verhogen wij het aantal volgers met gemak. Je krijgt hiervoor niet alleen nieuwe volgers maar je verzamelt ook nog eens e-mailadressen. In combinatie met email marketing heb je een tal van mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Wij ontwikkelen een waterdicht systeem zodat jij op kort termijn in contact staat met de community.

Beschikbaar in het pakket     Amazone    The Lost Ark    Mystical Stone

Bij Junglebuzz krijg je meer, veel meer….. 

De bovenstaande opties weergeven pas een klein deel van de activiteiten die Junglebuzz te bieden heeft. Bij de opstart van iedere ondernemer ontwikkelen wij een gepersonaliseerd plan en wordt Instagram geoptimaliseerd voor uitstekende resultaten. Maak kennis met de mogelijkheden en plan een vrijblijvend gesprek in. 

Plan een gesprek in!

Direct aan de slag met Junglebuzz of toch liever een vrijblijvende afspraak inplannen? Dat kan! Vul het formulier in en Tom neemt binnen 48 uur contact op.

Het formulier kan ook gebruikt worden voor op- of aanmerkingen, tips of partnerships.  Uiteraard kun je ons ook bereiken op de volgende gegevens

Telefoonnummer     +31645604708        
Instagram                   @junglebuzz365

7 + 5 =

Let’s Get Started

Klaar voor een verandering? Laten we samen op avontuur gaan. 

Ontvang ons exclusieve e-book en start vandaag met de basics voor Instagram marketing. Ontvang tevens de super handige social media checklist zodat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Copyrights 2019 | Junglebuzz is onderdeel van Allround marketing | Algemene voorwaarden | Privacy policy